Product zoeken

 Veel uit

voorraad leverbaar

 Alle prijzen excl. btw.

Stuur ons aub

een e-mail via info@voorieder-een.nl

 

 

 

 

iDEAL

Mistercash en paypal

Ergo Comfo wit

€ 47,50
Keuze wielen
Omschrijving

Ideaal om op te zitten en het allerbeste als het gaat om een sta/zit-hulp. Dit model wordt ten zeerste aanbevolen  door fysiotherapeuten, chiropractors en is niet meer weg te denken bij vele bedrijven (supermarkten, balies), kapsalons, gezondheidszorg instanties en thuis.
Bij onze zadelkrukken wordt uw bekken optimaal ondersteund en houdt u continue een ideale zitpositie voor uw rug.

Kenmerken:
- Messcherpe prijs
- Comfortabele zachte skailederen zit, kleur wit
- Sterk chromen voetkruis met beschermkap voor de gasveer
- Middelhoge gasveer ca. 50-70cm
- Voorzien van polyelasto wielen geschikt voor alle vloersoorten
- 1 jaar garantie.

Optioneel, speciale aanbiedingen (prijzen excl. btw.):
- Harde wielen, beter op tapijt. zonder meerprijs.
- Rubberen wielen i.p.v. harde wielen, de allerbeste bescherming voor uw vloer maar ook zeer eenvoudig schoon te houden (verwijderen van haren e.d. in een kap of trim salon). Meerprijs normaal € 30,75 nu voor € 26,00.
- Geremde wielen, deze rijden prima als u op uw zadelkruk zit, zodra u opstaat gaan de wielen in de rem zodat deze niet van u wegschiet. Met name geschikt voor gladde vloeren. Nu extra voordelig bij de zadelkruk black. meerprijs  € 12,50.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze webshop voor u eenvoudig te houden en om het verkeer op de website te analyseren. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van de benodigde cookies voor een juiste weergave van de webshop. Op geen enkele manier zullen wij gegevens van u als bezoeker en/of klant aan derden doorgeven.