Product zoeken

 Veel uit

voorraad leverbaar

 Alle prijzen excl. btw.

Stuur ons aub

een e-mail via info@voorieder-een.nl

 

 

 

 

iDEAL

Mistercash en paypal

Over ons

Hartelijk welkom in onze zadelkrukvoordeel webwinkel.

Zadelkrukvoordeel.nl is een webwinkel van het bedrijf Voor Iedereen met ruim 15 jaar kennis over het product zadelkruk en alles wat daarbij hoort. Wij hanteren een "vanuit voorraad leveren" policy. In die gevallen waar wij niet direct, en ook niet binnen maximaal 15 werkdagen, kunnen leveren, vermelden wij dit op productnivo.

Een zadelkruk heeft een prima zit maar is ook een ideale  stahulp voor die momenten dat zitten niet mogelijk is en lang staan "pijnlijk" wordt. U kunt hierbij denken aan het werken aan een (hoge) balie, het behandelen van mensen waarbij u regelmatig rondom uw klant moet bewegen maar zeker ook voor bij het koken, strijken etc.

Dankzij de zeer ergonomisch vormgegeven zit wordt uw volledige rug en bekken continue gecorrigeerd waardoor het doorzakken van bijvoorbeeld de onderrug wordt tegengegaan en dat alles zonder dat dit weer andere bezwaren oplevert met als gevolg een algehele ontlasting van die spieren zodat u probleemloos uren achter elkaar gebruik kunt maken van onze zadelkruk(ken).

                                                 

In onderstaand schema geven wij een richtlijn voor de aanschaf van uw juiste zadelkruk

Let op! Dit is slechts een ca. richtlijn maar kan natuurlijk altijd afwijkend zijn van het doeleind waarvoor u de zadelkruk wenst te gebruiken. Voorbeeld: Stel u wilt een zadelkruk als stahulp bij een hoge paktafel maar u bent zelf 160cm. Dan doet u er bijvoorbeeld slim aan om een hoge gasveer inclusief voetring (ter ondersteuning van uw voeten) te nemen.

Twijfelt u over uw zadelkruk met betrekking tot de juiste hoogte qua gasveer en bijvoorbeeld het wel of niet gebruiken van een voetring, neemt u dan alstublieft contact met ons op via telefoon of email, wij helpen u graag en kundig!

Tot slot uw keuze voor de wielen. Over het algemeen kan gezegd worden dat de harde wielen op bijna iedere ondergrond  gebruikt kunnen worden, echter heeft u een laminaat, parket of linoleum vloer dan kunt u beter zachte(re) wielen (polyelasto is al beter maar rubber biedt de best mogelijke bescherming van uw vloer) gebruiken. Polyelasto wielen worden vooral ook gebruikt omdat ze relatief goedkoop en erg geruisloos rijden, zeker ten opzichte van harde wielen. Geremde wielen zijn uitermate geschikt op harde/gladde vloeren waarbij het wenselijk is dat de zadelkruk blijft staan zodra u opstaat.

 

Tot slot.. Heeft u een tegelvloer met diepliggende voegen? Bedenkt u dan dat ieder wieltype, ongeacht waar u deze ook koopt, gemaakt is voor gladde vloeren (vinyl, parket, tapijt, laminaat etc.). De meeste (standaard) wielsoorten hebben moeite om telkens bij het rollen een tik te krijgen als er over/door de lage voegen gereden wordt. Liggen de voegen gelijk aan de tegels dan is dit natuurlijk geen probleem.. Zo niet dan is de meest verstandige keuze de rubberen wielen omdat deze het allerbest tegen een stootje kunnen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze webshop voor u eenvoudig te houden en om het verkeer op de website te analyseren. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van de benodigde cookies voor een juiste weergave van de webshop. Op geen enkele manier zullen wij gegevens van u als bezoeker en/of klant aan derden doorgeven.