Product zoeken

 99% uit

voorraad leverbaar

 

Alle prijzen excl. btw.


06-50655528

 ma-vr

van 09:00-17:00uur

 za-zo

van 11:00-18:00uur

Let op! Kunnen wij de telefoon even niet opnemen?

Stuurt u ons dan aub een e-mail via info@voorieder-een.nl

 

 

iDEAL

Mistercash en paypal

Leveringskosten

Voor Iedereen houdt van transparantie, duidelijke informatie vooraf. Daarom ook dat wij geen verborgen kosten hanteren in onze zadelkrukvoordeel webwinkel. Alle genoemde prijzen zijn in eerste instantie exclusief de wettelijk verplichte 21% BTW. UIteraard ziet u tijdig voor het afrekenen wat het totaalbedrag inclusief 21% BTW bedraagt. In die gevallen waarbij u liever vooraf een factuur wenst te ontvangen wordt u voor deze administratieve handeling een lichte toeslag berekend.

Naast uw uitgave voor het gekozen product is er slechts een kosten post die in het vervolg van het bestelproces zichtbaar wordt, de (eventuele) verzendkosten.
Wij verzenden middels koeriersdiensten verzekerd 24/5, dit betekent verzending vindt plaats op werkdagen van maandag tot/met vrijdag. Voor verzending middels eigen wagen(s) geldt een kleine toeslag waarbij de extra service geldt dat het gekochte product ter plekke bij u wordt gemonteerd. Kosten varieren van € 15,00 tot € 40,00 voor het vaste land binnen Nederland en € 65,00 voor de waddeneilanden.


Voor onze belgische relaties geldt bij iedere zadelkruk verzendkosten. Tevens is het mogelijk om als optie bij iedere zadelkruk binnen Nederland te kiezen voor levering op zaterdagen mits gebruik gemaakt kan worden van een externe koeriersdienst.

Mocht u ondanks onze goede voorzorg nog verdere vragen hebben dan kunt u ons altijd een email sturen, ons webformulier invullen of ons bellen. U vindt deze contactgegevens onder de "contact" knop in de bovenste balk.

 Tot slot... Wilt u liever uw bestelling zelf afhalen? Geen Probleem! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

 

 

'

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze webshop voor u eenvoudig te houden en om het verkeer op de website te analyseren. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van de benodigde cookies voor een juiste weergave van de webshop. Op geen enkele manier zullen wij gegevens van u als bezoeker en/of klant aan derden doorgeven.