Product zoeken

 99% uit

voorraad leverbaar

 

Alle prijzen excl. btw.


06-50655528

 ma-vr

van 09:00-17:00uur

 za-zo

van 11:00-18:00uur

Let op! ons bedrijf is

gesloten van 5 tm 11 augustus.

 

 

iDEAL

Mistercash en paypal

Leveringskosten

Voor Iedereen houdt van transparantie, duidelijke informatie vooraf. Daarom ook dat wij geen verborgen kosten hanteren in onze zadelkrukvoordeel webwinkel. Alle genoemde prijzen zijn in eerste instantie exclusief de wettelijk verplichte 21% BTW. UIteraard ziet u tijdig voor het afrekenen wat het totaalbedrag inclusief 21% BTW bedraagt. In die gevallen waarbij u liever vooraf een factuur wenst te ontvangen wordt u voor deze administratieve handeling een lichte toeslag berekend.

Naast uw uitgave voor het gekozen product is er slechts een kosten post die in het vervolg van het bestelproces zichtbaar wordt, de (eventuele) verzendkosten.
Wij verzenden verzekerd 24/5, dit betekent verzending vindt plaats op werkdagen van maandag tot/met vrijdag.


Voor onze belgische relaties geldt bij iedere zadelkruk verzendkosten. Tevens is het mogelijk om als optie bij iedere zadelkruk binnen Nederland te kiezen voor levering op zaterdagen.

Mocht u ondanks onze goede voorzorg nog verdere vragen hebben dan kunt u ons altijd een email sturen, ons webformulier invullen of ons bellen. U vindt deze contactgegevens onder de "contact" knop in de bovenste balk.

 Tot slot... Wilt u liever uw bestelling zelf afhalen? Geen Probleem! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

 

 

'