Product zoeken

 Veel uit

voorraad leverbaar

 Alle prijzen excl. btw.

Stuur ons aub

een e-mail via info@voorieder-een.nl

 

 

 

 

iDEAL

Mistercash en paypal

Leveringskosten

Voor Iedereen houdt van transparantie, duidelijke informatie vooraf. Daarom ook dat wij geen verborgen kosten hanteren in onze zadelkrukvoordeel webwinkel. Alle genoemde prijzen zijn in eerste instantie exclusief de wettelijk verplichte 21% BTW. UIteraard ziet u tijdig voor het afrekenen wat het totaalbedrag inclusief 21% BTW bedraagt. In die gevallen waarbij u liever vooraf een factuur wenst te ontvangen wordt voor deze administratieve handeling een lichte toeslag berekend.

Naast uw uitgave voor het gekozen product is er slechts een kosten post die in het vervolg van het bestelproces zichtbaar wordt, de (eventuele) verzendkosten.
Wij verzenden middels koeriersdiensten verzekerd 24/5, dit betekent verzending vindt plaats op werkdagen van maandag tot/met vrijdag. Voor verzending middels eigen wagen(s) geldt een kleine toeslag waarbij de extra service geldt dat het gekochte product ter plekke bij u wordt gemonteerd. Kosten varieren van € 15,00 tot € 65,00 voor het vaste land binnen Nederland.


Voor onze belgische relaties geldt bij iedere zadelkruk verzendkosten. Tevens is het mogelijk om als optie bij iedere zadelkruk binnen Nederland te kiezen voor levering op zaterdagen mits gebruik gemaakt kan worden van een externe koeriersdienst.

Vanzelfsprekend krijgt u  bij ons 14 dagen bedenk/zichttermijn , mocht u onverhoopt alsnog besluiten de zadelkruk niet te gebruiken dan kunt u deze in 100% ongeschonden staat en op eigen initiatief retoursturen, waarna u de prijs van het bestelde product snel teruggestort krijgt. Zadelkrukken zijn ideaal voor het comfortabel krijgen van een enige en juiste zithouding en worden gebruikt zowel professioneel als bij thuisgebruik, bijvoorbeeld bij het koken, strijken, achter de werkplek etc.

Mocht u ondanks onze goede voorzorg nog verdere vragen hebben dan kunt u ons altijd een email sturen, ons webformulier invullen of ons bellen. U vindt deze contactgegevens onder de "contact" knop in de bovenste balk.

 Tot slot... Wilt u liever uw bestelling zelf afhalen? Geen Probleem! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

 

 

'

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze webshop voor u eenvoudig te houden en om het verkeer op de website te analyseren. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van de benodigde cookies voor een juiste weergave van de webshop. Op geen enkele manier zullen wij gegevens van u als bezoeker en/of klant aan derden doorgeven.