Product zoeken

 Veel uit

voorraad leverbaar

 Alle prijzen excl. btw.

Stuur ons aub

een e-mail via info@voorieder-een.nl

 

 

 

 

iDEAL

Mistercash en paypal

Ascott Mustang II

€ 299,00
Keuze wielen
Omschrijving

Een van de meest verkochte zadelkrukken in amerika, australie en grote delen van Europa, nu 
beschikbaar voor de BeNeLux door eigen import bij Zadelkrukvoordeel.nl.

De fabrieks slogan: Mustang II built to stand the "Test of Time" - don’t settle for anything less!

De Mustang II zadelkruk is zeer exclusief en populair. Deze stijlvolle en flexibele zadelkruk biedt extreem hoog zitcomfort in combinatie met een multi-neig mechanisme voor de ideale sta/zithouding.
De Mustang II is perfect afgewerkt waarbij enkel gebruik is gemaakt van de allerhoogste kwaliteit aan materialen. Zelfs aan de wielen is extra aandacht besteed. De antihaar wielen zijn uitermate geschikt in kap en trimsalons omdat haren die op de grond liggen niet verstrikt raken in de wielen.

Kenmerken:
- Traploos verstelbare kantelstand, echt altijd de juiste sta/zit houding.
- Sta/zit hoogte, ca.53-71cm.
- 2 jaar fabrieksgarantie
- Prachtig vormgegeven en stabiele 60cm chrome/black duotone voetkruis. Gegoten uit een stuk dus geen kwetsbare lasnaden, bovenop gepolijst en zwart gepoedercoated aan de onder/zijkant.
- Polyelasto verchroomde wielen of rubberen wielen.


*Let op! bij het zitten zal de gasveer altijd enkele cm's naar beneden zakken voor een verende zachte zit.

Opties:
-  De wielen met chromen kap worden standaard meegeleverd. U kunt ook nog kiezen voor rubberen wielen voor de maximale bescherming van uw (parket of laminaat)vloer. Speciale meerprijs € 26,00 ipv als losse set voor € 30,75.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze webshop voor u eenvoudig te houden en om het verkeer op de website te analyseren. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van de benodigde cookies voor een juiste weergave van de webshop. Op geen enkele manier zullen wij gegevens van u als bezoeker en/of klant aan derden doorgeven.