Product zoeken

 Veel uit

voorraad leverbaar

 Alle prijzen excl. btw.

Stuur ons aub

een e-mail via info@voorieder-een.nl

 

 

 

 

iDEAL

Mistercash en paypal

Ascot Mustang II

€ 299,00
Zadelkleur
Keuze gasveer
Voetring
Keuze wielen
Keuze voetkruis
Productcode: WB-XAS-277
Netto gewicht: 9,00 Kg
Bruto gewicht: 11,00 Kg
Omschrijving

Een van de meest verkochte zadelkrukken in amerika, australie en grote delen van Europa, nu beschikbaar voor de BeNeLux door eigen import bij Zadelkrukvoordeel.nl.

De fabrieks slogan: Mustang II built to stand the "Test of Time" - don’t settle for anything less!

De Mustang II zadelkruk is zeer exclusief en populair. Deze stijlvolle en flexibele zadelkruk biedt extreem hoog zitcomfort in combinatie met een multi-neig mechanisme voor de ideale sta/zithouding.
De Mustang II is perfect afgewerkt waarbij enkel gebruik is gemaakt van de allerhoogste kwaliteit aan materialen.

Kenmerken:
- Traploos verstelbare kantelstand, echt altijd de juiste sta/zit houding. Uw kantelstand keuze kan worden vastgezet of u kiest voor de variabele kanteling die continue met u meebeweegt.
- Verschillende sta/zit hoogtes, van laag (53-71cm) tot middel (63,5-84cm) en extreem hoog (71-99cm)*.
- 5 jaar fabrieksgarantie
- Prachtig vormgegeven en stabiele 60cm chrome/black duotone voetkruis. Gegoten uit een stuk dus geen kwetsbare lasnaden, bovenop gepolijst en zwart gepoedercoated aan de onder/zijkant.
- Wielen met chique chroomkapje
- Kleurkeuze black.

*Let op! bij het zitten zal de gasveer altijd enkele cm's naar beneden zakken voor een verende zachte zit.

De prijs van deze zadelkruk zoals hierboven omschreven is inclusief € 3,50 verpakkings en administratiekosten, zadelkrukvoordeel,nl kent geen "verborgen kosten". Voor alle "kleur" zadels geldt een levertijd van ca. 1,5 week. De zwarte modellen zijn op voorraad.

Opties:

- Speciale Mustang II voetring voor de juiste ondersteuning van uw voeten. Vaak ingezet bij de middelhoge en hoge gasveer. Meerprijs € 23,50.
- 3 gasveren voor een ruim sta/zit nivo. Standaard wordt de ca. 51-69cm gasveer geleverd. De middelhoge en hoge kennen een kleine meerprijs van respectievelijk € 4,00 en € 8,00.
- Qua wielen kunt U o.a. ook nog kiezen voor rubberen wielen, ideaal voor ongelijke tegelvoeren maar ook voor de maximale bescherming van uw (parket of laminaat) vloer. Meerprijs € 24,50. Ook speciale geremde wielen of polyelasto wielen (grijs loopvlak) die op harde vloeren stiller zijn dan de standaard wielen mogelijk.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze webshop voor u eenvoudig te houden en om het verkeer op de website te analyseren. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van de benodigde cookies voor een juiste weergave van de webshop. Op geen enkele manier zullen wij gegevens van u als bezoeker en/of klant aan derden doorgeven.