Product zoeken

 Veel uit

voorraad leverbaar

 Alle prijzen excl. btw.


06-50655528

 ma-vr

van 09:00-17:00uur

 za-zo

van 11:00-18:00uur

Bezoek op afspraak.

Let op! Kunnen wij de telefoon even niet opnemen?

Stuurt u ons dan aub een e-mail via info@voorieder-een.nl

 

 

iDEAL

Mistercash en paypal

Ascot Mustang II Backrest

€ 379,00
Zadelkleur
Keuze gasveer (sta/zit hoogte)
Voetring
Keuze wielen
Keuze voetkruis
Netto gewicht: 11,00 Kg
Bruto gewicht: 14,00 Kg
Omschrijving

Een van de meest verkochte Top zadelkrukken in amerika, australie en grote delen van Europa, nu leverbaar met een multi instelbare rugleuning en gratis verzending binnen Nederland!

De fabrieks slogan: Mustang II built to stand the "Test of Time" - don’t settle for anything less!

De Mustang II zadelkruk is zeer exclusief en populair. Deze stijlvolle en flexibele zadelkruk biedt extreem hoog zitcomfort in combinatie met een multi-neig mechanisme voor de ideale sta/zithouding.
De Mustang II is perfect afgewerkt waarbij enkel gebruik is gemaakt van de allerhoogste kwaliteit aan materialen.

Kenmerken:
- Traploos verstelbare kantelstand, echt altijd de juiste sta/zit houding, zowel in vaste als losse (constant meebewegende) positie instelbaar.
- Verschillende sta/zit hoogtes, van laag (53-71cm) tot middel (63,5-84cm) en extreem hoog (71-99cm)*.
- 5 jaar fabrieksgarantie
- Prachtig vormgegeven en stabiele 60cm chrome/black duotone voetkruis. Gegoten uit een stuk dus geen kwetsbare lasnaden, bovenop gepolijst en zwart gepoedercoated aan de onder/zijkant.
- Anti-haar wielen of zachtere polyelasto verchroomde wielen
- Kleurkeuze black

*Let op! bij het zitten zal de gasveer altijd enkele cm's naar beneden zakken voor een verende zachte zit.

Opties:
- Speciale Mustang II voetring voor de juiste ondersteuning van uw voeten. Vaak ingezet bij de middelhoge en hoge gasveer. Meerprijs € 20,50.
- 3 gasveren voor een ruim sta/zit nivo. Standaard wordt de ca. 51-69cm gasveer geleverd. De middelhoge en hoge kennen een kleine meerprijs van respectievelijk € 4,00 en € 8,00.
- Qua wielen kunt U o.a. ook nog kiezen voor rubberen wielen, ideaal voor ongelijke tegelvoeren maar ook voor de maximale bescherming van uw (parket of laminaat) vloer. Meerprijs € 24,50.
- Tevens verkrijgbaar zijn polyelasto wielen met grijs loopvlak, deze zijn iets stiller dan de standaard wielen, glijdoppen als u liever uw zadelkruk op een vaste plaats heeft staan en speciale Skate wielen.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze webshop voor u eenvoudig te houden en om het verkeer op de website te analyseren. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van de benodigde cookies voor een juiste weergave van de webshop. Op geen enkele manier zullen wij gegevens van u als bezoeker en/of klant aan derden doorgeven.