Product zoeken

 Veel uit

voorraad leverbaar

 Alle prijzen excl. btw.

Stuur ons aub

een e-mail via info@voorieder-een.nl

 

 

 

 

iDEAL

Mistercash en paypal

Fiets zadelkruk model Epic

€ 81,50
Wielen (set van 5 stuks)
Keuze sta/zithoogte
Omschrijving

Nu in de aanbieding!! Normale prijs € 96,50. Tijdelijk voor € 81,50! Een voordeel van maar liefst € 15,00 en tijdelijk, zonder meerprijs, voorzien van een extra sterk aluminium of verchroomd voetkruis afhankelijk van het type wiel dat u kiest.

Dankzij de vormgeving van het "fiets" zadel heeft u voor uw benen een zeer natuurlijke smalle sta/zit houding.

Kenmerken:
- Eigentijdse vormgeving.
- Comfortabele zachte skailederen zit, kleur zwart.
- Sterk aluminium voetkruis ca. 50cm diameter inclusief polyelasto* wielen.
- Gasveer met een ca. bereik van ca. 54-70cm (hoog) of tegen zeer lichte meerprijs ca. 42-56cm (laag). Let op! Het gasveer bereik is een gemiddelde.
- Voorzien van standaard harde wielen of polyelasto* wielen geschikt voor alle vloersoorten.
- 1 jaar garantie.

De prijs van deze zadelkruk zoals hierboven omschreven is inclusief € 3,50 verpakkings en administratiekosten, zadelkrukvoordeel,nl kent geen  "verborgen kosten". De standaard verzendkosten voor levering op werkdagen ziet u direct verschijnen na het ingeven van de bestelling.

*Polyelasto (synthetisch rubber) i.p.v. harde wielen is speciaal voor parket en laminaat vloeren, niet krasbestendig maar zeer geruisloos. 

Enkele optionele, speciale aanbiedingen (prijzen excl. btw.):
Wielen: Bij onderstaande wielen hoort een staal/verchroomd voetkruis. Een aluminium voetkruis bij onderstaande wielen is niet mogelijk.

- Rubberen wielen i.p.v. harde wielen, de allerbeste bescherming voor uw vloer maar ook zeer eenvoudig schoon te houden (verwijderen van haren e.d. in een kap of trim salon). Meerprijs € 24,50.
-Geremde wielen, zit u op uw zadelkruk dan rijdt uw kruk gewoon mee met u, zodra u opstaat valt ieder wieltje automatisch in een rem zodat uw zadelkruk niet onder u wegschiet als u opstaat. Meerprijs slechts  € 12,50. Ook wielen met een chique chromen kapje (zie afbeelding) zijn beschikbaar voor dit model. Meerprijs slechts € 2,50.

*Let op! bij het zitten zal de gasveer in de hoogste stand altijd enkele cm's naar beneden zakken voor een verende zachte zit.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze webshop voor u eenvoudig te houden en om het verkeer op de website te analyseren. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van de benodigde cookies voor een juiste weergave van de webshop. Op geen enkele manier zullen wij gegevens van u als bezoeker en/of klant aan derden doorgeven.